Категорії
 
 
 
 
pozerá 1 návštevník

Кухонний ніж Cold Steel Slock Master

0 / 5 (0 голосів)
Ми є офіційним дилером
-
Читати далі
Виберіть варіант
Доступний у варіанті 1
Кухонний ніж Cold Steel Slock Master
Кухонний ніж Cold Steel Slock Master
Назва товару: Кухонний ніж Cold Steel Slock Master
Код продукту: 20VSTW
Доступність: У постачальника
06
Ціна товару : 2.090 грн
Таблиця розмірів
Ваша ціна: 2.090 грн
B2B
Час доставки
На складі: 6
Термін доставки: У постачальника
Ihneď na predajni Nitra
Продано
Ми доставляємо до:

Варіанти доставки

  • Meest пошта: середа 12.06.
  • Нова пошта: середа 12.06.
Registrovaní zákazníci si pri nakupovaní zbierajú body, ktoré následne vedia použiť ako platidlo. Za tento produkt si pripíšeš toľkoto bodov. Že ty ešte nie si zaregistrovaný? Uups!!
Виробник: Cold Steel
Код продукту:20VSTW
Гарантія: 5 рікрокироків
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!
Чим ми можемо Вам допомогти? Зв'яжіться з нами:
info@waragod.com.ua

Доставка
від 160 Uah

можливість оплати
при отриманні

Гарантія повернення грошей
протягом 14 днів

98%
товару в наявності

Опис цього продукту було перекладено програмою автоматично з оригінального тексту.

Slock Master - це ніж, форма якого заснована на формі кухонного ножа. Це універсальний ніж з акцентом на ефективність нарізки. Кухонні ножі серії Commercial - це серійні кухонні ножі, розроблені особисто президентом компанії Cold Steel Лінном Томпсоном (Lynn C. Thompson). Томпсоном. Тім Веллс, який спеціалізується на полюванні з примітивною зброєю, брав участь у розробці саме цього ножа. Ножі з надзвичайно відполірованими лезами призначені для всіх: від м'ясників на бойнях до професійних кухарів на комерційних кухнях, мисливців, рибалок та домашніх кулінарів-ентузіастів. Леза ножів виготовлені з німецької сталі 4116. Ця сталь стійка до іржі та легко піддається заточенню для відновлення кромки. Рукоятка виготовлена з двох матеріалів. Рукоятка виготовлена з надміцного поліпропілену, який надає ножу форму і відмінні міцнісні властивості. Поверхня рукоятки покрита м'яким і гнучким синтетичним полімером з покриттям Kray-Ex, що запобігає ковзанню рукоятки. Як правильно доглядати за ножем для м'яса? Завжди мийте ножі вручну. Гаряча вода і пара з посудомийної машини шкідливі для ножів. Після використання промийте їх під проточною водою і витріть насухо. Завжди зберігайте ножі в підставках або чохлах. Щоб запобігти затупленню, кладіть їх у підставку лезом догори, щоб запобігти затупленню. Ніколи не вставляйте ножі вільно в шухляду з іншими ножами або іншими металевими інструментами. Під час роботи завжди використовуйте дошки з м'яких матеріалів, таких як дерево або пластик. Порцелянові тарілки, скло, штучний або натуральний камінь не підходять. Ножі необхідно регулярно заточувати; затуплені ножі можуть бути небезпечними. Ножі можна заточити за допомогою точильного каменю, точилки для ножів або точильного бруска. Після використання абразивного каменю лезо слід вирівняти на шкіряному ремені або за допомогою абразивного каменю. Ідеально користуватися послугами професійного точильника хоча б раз на рік.
Параметри
Колір : Червона
Вага (г) : 159
Матеріал ручки : Kray-Ex
Матеріал леза : 4116SS
Довжина леза (мм) : 165
Довжина ручки (мм) : 133
Загальна довжина (мм) : 298

Коментарі клієнтів

Усі Позитивний 0 Негативний 0

Додати коментар:

...

Додайте реакцію на коментар:

... Скасувати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Повна (Desktop) версія