Категорії
 
 
 
 
pozerá 1 návštevník

Кухонний ніж Scimitar Cold Steel (Commercial Series)

0 / 5 (0 голосів)
Ми є офіційним дилером
-
Читати далі
Виберіть варіант
Доступний у варіанті 1
Кухонний ніж Scimitar Cold Steel (Commercial Series)
Кухонний ніж Scimitar Cold Steel (Commercial Series)
Назва товару: Кухонний ніж Scimitar Cold Steel (Commercial Series)
Код продукту: 20VSCZ
Доступність: В наявності
18
Ціна товару : 1.880 грн
Таблиця розмірів
Ваша ціна: 1.880 грн
B2B
Час доставки
На складі: 9
Термін доставки: В наявності
Ihneď na predajni Nitra
Продано
Ми доставляємо до:

Варіанти доставки

  • Meest пошта: четвер 16.05.
  • Нова пошта: четвер 16.05.
Registrovaní zákazníci si pri nakupovaní zbierajú body, ktoré následne vedia použiť ako platidlo. Za tento produkt si pripíšeš toľkoto bodov. Že ty ešte nie si zaregistrovaný? Uups!!
Виробник: Cold Steel
Код продукту:20VSCZ
Гарантія: 5 рікрокироків
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!
Чим ми можемо Вам допомогти? Зв'яжіться з нами:
info@waragod.com.ua

Доставка
від 160 Uah

можливість оплати
при отриманні

Гарантія повернення грошей
протягом 14 днів

98%
товару в наявності

Опис цього продукту було перекладено програмою автоматично з оригінального тексту.

Scimitar або Cimeter - це великий вигнутий м'ясницький ніж з лезом довжиною 25 см. Комерційна серія - це серія кухонних ножів фабричного виробництва, розроблена президентом компанії Cold Steel Лінном Томпсоном (Lynn C. Thompson). Томпсоном. Ножі з надзвичайно відполірованими лезами призначені для використання на бойнях і м'ясних магазинах, комерційних кухнях і шеф-кухарями, мисливцями і рибалками, а також на домашніх кухнях. Леза ножів виготовлені з німецької сталі 4116. Ця сталь стійка до іржі та легко заточується для відновлення кромки. Рукоятка виготовлена з двох матеріалів. Основа рукоятки виготовлена з міцного поліпропілену, який надає ножу форму і відмінні міцнісні властивості, а поверхня покрита м'яким і гнучким синтетичним полімером Kray-Ex, який запобігає ковзанню рукоятки. Як правильно поводитися з ножем для м'яса Завжди мийте ножі вручну. Гаряча вода і пара з посудомийної машини шкідливі для ножів. Після використання промийте їх під проточною водою і витріть насухо. Завжди зберігайте ножі в підставках або чохлах. Щоб запобігти затупленню, кладіть їх у підставку лезом догори, щоб запобігти затупленню. Ніколи не вставляйте ножі вільно в шухляду з іншими ножами або іншими металевими інструментами. Під час роботи завжди використовуйте дошки з м'яких матеріалів, таких як дерево або пластик. Порцелянові тарілки, скло, штучний або натуральний камінь не підходять. Ножі необхідно регулярно заточувати; затуплені ножі можуть бути небезпечними. Ножі можна заточити точильним каменем, точилкою для ножів або точильним бруском. Після використання абразивного каменю лезо слід вирівняти на шкіряному ремені або за допомогою абразивного каменю. Ідеально користуватися послугами професійного точильника хоча б раз на рік.
Параметри
Колір : Чорна
Вага (г) : 173
Матеріал ручки : Kray-Ex
Матеріал леза : 4116SS
Довжина леза (мм) : 255
Довжина ручки (мм) : 132
Загальна довжина (мм) : 387

Коментарі клієнтів

Усі Позитивний 0 Негативний 0

Додати коментар:

...

Додайте реакцію на коментар:

... Скасувати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Повна (Desktop) версія