Ножівка з нахилом змінної кутової шліфування (3/12) - 3-кроковий точильний станок для ножів з налаштуванням кута.
Варіанти доставки
- Meest пошта: вівторок 28.05.
- Нова пошта: вівторок 28.05.
Доставка |
можливість оплати |
Гарантія повернення грошей |
98% |
ADJUSTABLE ANGLE PULL-THRU KNIFE SHARPENER 3/12 - 3-швидкісна точилка для ножів з регульованим кутом нахилу
Кишенькова точилка для ножів від Smith's з регульованим кутом нахилу для гладких лез і фіксованим кутом для зазубрених лез. Використовуйте точилку для ножів на полюванні, риболовлі, а також в побуті.
Основні характеристики:
- карбідна регульована: груба заточка
- керамічна регульована: тонка заточка - 1000
- керамічна фікс: дрібне
- заточування зубчастих лез - 1500
- регулювання кута заточування: 14° - 24°
- м'яка нековзна ручка
- поставити болгарку на тверду рівну поверхню
- тримати болгарку необхідно за гумову ручку, щоб захистити пальці і запобігти травмуванню
- для грубої заточки ножів з прицільним лезом використовуйте твердий диск зліва, який швидко заточить лезо
- для тонкого заточування ножів з гладким лезом використовуйте кераміку праворуч - вона завершить заточку леза перед різанням
- для заточування зубчастих лез використовуйте кераміку посередині
Регулювання кута заточування:
- притисніть і поверніть комбіновану циркулярку і встановіть потрібний кут, як показано на мал. 1
- для кухонних ножів встановіть 14°-20°
- для туристичних і тактичних ножів встановіть 20°-24°
Порядок заточування ножа з гладким лезом:
- Вставте лезо ножа гострою стороною в V-подібний паз, як показано на рис. 2 і обережно відігніть кінчик леза вниз
- протягніть лезо ножа через проріз від рукоятки до кінчика леза, як показано на мал. 3
- Під час заточування зменшуйте тиск на лезо
Заточити серрейторне лезо:
- Вставте лезо ножа в середній V-подібний проріз з написом SERRATED
- Протягніть лезо ножа через проріз від ручки до кінчика леза і дайте лезу рухатися вгору і вниз, коли окремі зубці проходять над керамічними шліфувальними сегментами, до тих пір, поки ви не досягнете точки заточування, що становить приблизно 8-10 разів
- злегка натисніть на лезо
Обслуговування:
Після використання очистіть кавомолку ганчіркою або м'якою щіткою, ні в якому разі не промивайте водою. Зберігати в сухому місці.
Коментарі клієнтів