Cold Steel Кухонний ніж Гнучкий викостювальний ніж (Комерційна серія)
Ми є офіційним дилером
-
Читати далі
Таблиця розмірів
Ваша ціна: 1.247 грн
B2B
Час доставки
На складі: 9
Термін доставки: У постачальника
Ihneď na predajni Nitra
Ми доставляємо до:
Варіанти доставки
- Meest пошта: четвер 06.06.
- Нова пошта: четвер 06.06.
Registrovaní zákazníci si pri nakupovaní zbierajú body, ktoré následne vedia použiť ako platidlo. Za tento produkt si pripíšeš toľkoto bodov. Že ty ešte nie si zaregistrovaný? Uups!!
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!Чим ми можемо Вам допомогти? Зв'яжіться з нами:
info@waragod.com.ua
Доставка |
можливість оплати |
Гарантія повернення грошей |
98% |
Опис цього продукту було перекладено програмою автоматично з оригінального тексту.
Гнучкий ніж для обвалювання. Ніж для обвалювання використовується для зрізання жиру і сухожиль, а також для відділення м'яса від кісток. Комерційна серія кухонних ножів - це серія кухонних ножів заводського виробництва, розроблена президентом компанії Cold Steel Лінном Томпсоном (Lynn C. Томпсоном. Ножі з надзвичайно відполірованими лезами призначені для використання на бойнях і м'ясокомбінатах, комерційних кухнях і шеф-кухарями, мисливцями і рибалками, а також на домашніх кухнях. Леза ножів виготовлені з німецької сталі 4116. Ця сталь стійка до іржі та легко заточується для відновлення кромки. Рукоятка виготовлена з двох матеріалів. Основа рукоятки виготовлена з міцного поліпропілену, який надає ножу форму і відмінні міцнісні властивості, а поверхня покрита м'яким і гнучким синтетичним полімером Kray-Ex, який запобігає ковзанню рукоятки. Як правильно поводитися з ножем для м'яса Завжди мийте ножі вручну. Гаряча вода і пара з посудомийної машини шкідливі для ножів. Після використання промийте їх під проточною водою і витріть насухо. Завжди зберігайте ножі в підставках або чохлах. Щоб запобігти затупленню, кладіть їх у підставку лезом догори, щоб запобігти затупленню. Ніколи не вставляйте ножі вільно в шухляду з іншими ножами або іншими металевими інструментами. Під час роботи завжди використовуйте дошки з м'яких матеріалів, таких як дерево або пластик. Порцеляна, скло, штучний або натуральний камінь не підходять. Ножі необхідно регулярно заточувати; тупі ножі можуть бути небезпечними. Ви можете заточити ножі за допомогою точильного каменю, точила для ножів або абразивного каменю. Після використання точила лезо слід вирівняти на шкіряному ремені або за допомогою точилки. Ідеально користуватися послугами професійного точильника хоча б раз на рік.
Вага (г)
:
105
Матеріал ручки
:
Kray-Ex
Довжина леза (мм)
:
153
Довжина ручки (мм)
:
132
Загальна довжина (мм)
:
285
Ви також можете знайти подібні товари тут:
Коментарі клієнтів