Cold Steel Ніж з міцним лезом серії Commercial Scalper
Ми є офіційним дилером
-
Читати далі
Таблиця розмірів
Ваша ціна: 1.669 грн
B2B
Час доставки
На складі: 14
Термін доставки: У постачальника
Ihneď na predajni Nitra
Ми доставляємо до:
Варіанти доставки
- Meest пошта: п'ятниця 07.06.
- Нова пошта: п'ятниця 07.06.
Registrovaní zákazníci si pri nakupovaní zbierajú body, ktoré následne vedia použiť ako platidlo. Za tento produkt si pripíšeš toľkoto bodov. Že ty ešte nie si zaregistrovaný? Uups!!
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!Чим ми можемо Вам допомогти? Зв'яжіться з нами:
info@waragod.com.ua
Доставка |
можливість оплати |
Гарантія повернення грошей |
98% |
Опис цього продукту було перекладено програмою автоматично з оригінального тексту.
Скальпер - це ніж, створений на основі ножа для обробки харчових продуктів. Це універсальний ніж з акцентом на ефективність нарізки. Кухонні ножі серії Commercial - це серійні кухонні ножі, розроблені особисто президентом компанії Cold Steel Лінном Томпсоном (Lynn C. Thompson). Томпсоном. Ножі з надзвичайно відполірованими лезами призначені для всіх: від м'ясників на бойнях до професійних кухарів на комерційних кухнях, мисливців, рибалок та кулінарів-ентузіастів на домашніх кухнях. Леза ножів виготовлені з німецької сталі 4116. Ця сталь стійка до іржі та легко заточується для відновлення кромки. Рукоятка виготовлена з двох матеріалів. Рукоятка виготовлена з надміцного поліпропілену, який надає ножу форму і відмінні міцнісні властивості. Поверхня рукоятки покрита м'яким і гнучким синтетичним полімером з покриттям Kray-Ex, що запобігає ковзанню рукоятки. Як правильно доглядати за ножем для м'яса? Завжди мийте ножі вручну. Гаряча вода і пара з посудомийної машини шкідливі для ножів. Після використання промийте їх під проточною водою і витріть насухо. Завжди зберігайте ножі в підставках або чохлах. Щоб запобігти затупленню, кладіть їх у підставку лезом догори, щоб запобігти затупленню. Ніколи не вставляйте ножі вільно в шухляду з іншими ножами або іншими металевими інструментами. Під час роботи завжди використовуйте дошки з м'яких матеріалів, таких як дерево або пластик. Порцеляна, скло, штучний або натуральний камінь не підходять. Ножі необхідно регулярно заточувати; тупі ножі можуть бути небезпечними. Ви можете заточити ножі за допомогою точильного каменю, точила для ножів або абразивного каменю. Після використання точила лезо слід вирівняти на шкіряному ремені або за допомогою точилки. Ідеально користуватися послугами професійного точильника хоча б раз на рік.
Вага (г)
:
159
Матеріал ручки
:
Kray-Ex
Довжина леза (мм)
:
165
Довжина ручки (мм)
:
133
Загальна довжина (мм)
:
298
Ви також можете знайти подібні товари тут:
Коментарі клієнтів